Αναναιωμένο! Bodyflex Collagen NivelShot

Το Κολλαγόνα που αγαπήσατε τόσο πολύ, ξανά στα αιθέριο Bio Stores αναναιωμένο.

Συμπλήρωμα κολλαγόνου - μαγνησίου - βιταμίνης Β

> Για την υγεία των αρθρώσεων

> Ισχυρό: περιέχει 10 000 mg κολλαγόνου σε ημερήσια δόση

> Γεύση φραγκοστάφυλου

Το Bodyflex Collagen Nivelshot περιέχει ένα πολύ εύπεπτο τύπο 1. Το κολλαγόνο Peptan® P, το οποίο ενισχύει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Η καθημερινή πρόσληψη κολλαγόνου μπορεί να μειώσει την ταλαιπωρία των αρθρώσεων και να βελτιώσει την ευελιξία και τη λειτουργία των αρθρώσεων. Το Bodyflex Collagen Nivelshot περιέχει επίσης βιταμίνες Β και μαγνήσιο, τα οποία ενισχύουν τη φυσιολογική λειτουργία των μυών.


Γιατί μας χρειάζεται;

Το κολλαγόνο είναι το βασικό δομικό συστατικό του ιστού του χόνδρου και η διατήρηση επαρκών επιπέδων είναι απαραίτητη για υγιείς και εύκαμπτες αρθρώσεις. Το σώμα μας παράγει φυσικά κολλαγόνο, αλλά με τη γήρανση, η ικανότητα του σώματος να παράγει κολλαγόνο μειώνεται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αραίωση του χόνδρου.

Ο χόνδρος αποτελείται από κυτταρικά δομικά στοιχεία (χονδροκύτταρα) τα οποία παράγουν μια εξωκυτταρική μήτρα, αποτελούμενη από κολλαγόνο και πρωτεογλυκάνες (κυρίως αγγκρέκαν). Οι ίνες κολλαγόνου αποτελούν το 70-95% του χόνδρου και είναι υπεύθυνες για τη δομή και την αντοχή του, ενώ οι πρωτεογλυκάνες χρησιμεύουν ως λιπαντικό στην άρθρωση.

Ο υγιής χόνδρος διατηρείται με μια καλά ισορροπημένη διαδικασία που διασπά το κολλαγόνο και την αγρακάνη και τα αντικαθιστά με μια νεοσυσταθείσα μήτρα. Εάν διακοπεί αυτή η ισορροπία, τα ένζυμα μπορούν να προσβάλουν το κολλαγόνο και το αγκρεκάν οδηγώντας σε απώλεια του χόνδρου και της λειτουργίας των αρθρώσεων. Για τη διατήρηση υγιών αρθρώσεων είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι αυτή η ισορροπία προστατεύεται και τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για το κολλαγόνο είναι διαθέσιμα για την υποστήριξη της αναγέννησης του χόνδρου.

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα σε μία ή περισσότερες αρθρώσεις.

41 views0 comments

Recent Posts

See All

Sana's

Retail

Contact Us

Add: SANA INVESTMENTS LTD, 

320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS

P.O. BOX 12070-2340 Nicosia


Tel.: +357 22 028498, Fax: +357 22 028499

e-mail: info@sana.com.cy

© 2017 Sana Investments Ltd

Kids-Club.png