Νεο! Vitatabs® Multi Junior

Updated: Apr 2

Για τα παιδιά μας επιλέγουμε πάντα το καλύτερο!

Μασώμενο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με γεύση φράουλα.

Περιέχει 8 προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες για γενική ευεξία.


Ημερήσια Δόση: 1 gummy περιέχει:

Vitamin A 200 µg Vitamin D3 5 µg Vitamin E 6 mg Vitamin C 30 mg Niacin (B3) 8 mg Vitamin B6 1,4 µg Vitamin B12 2,5 µg Biotin 50 µgΔοσολογία

1 gummy την ημέρα για παιδιά άνω των 3 ετών. Συμβουλέψτε το παιδί να μασήσει προσεκτικά το κόμμι.

Χωρίς λακτόζη, μαγιά και γλουτένη.
Ευπροσάρμοστο συμπλήρωμα διατροφής των οποίων οι βιταμίνες και τα μέταλλα λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά για την ευημερία του δέρματος, του νευρικού συστήματος, των δοντιών και για τη διατήρηση της φυσικής ανοσίας του σώματος.

Η βιταμίνη D υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και είναι σημαντική για τα οστά, τα δόντια, τους μύες, τη διάθεση και τις ορμονικές λειτουργίες. Η βιταμίνη D συμβάλλει στην κανονική απορρόφηση και χρήση ασβεστίου και φωσφόρου και είναι απαραίτητη για την φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και την ανάπτυξη των οστών.

Η βιταμίνη Ε είναι μια σημαντική λιποδιαλυτή αντιοξειδωτική βιταμίνη που προστατεύει τα κύτταρα με πολλούς τρόπους. Η βιταμίνη Ε αποτρέπει την οξείδωση των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, προστατεύει τις ορμόνες και τα ένζυμα από πρόωρες χημικές αλλαγές και προστατεύει τα κύτταρα από επιβλαβείς ενώσεις. Η βιταμίνη Ε υποστηρίζει καλή ανοσία και ενισχύει την καρδιά, την κυκλοφορία του αίματος και την υγεία των μυών.

Η βιταμίνη C ενισχύει την απορρόφηση σιδήρου και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και έτσι βοηθά στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη C συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι υδατοδιαλυτές Β-βιταμίνες χρειάζονται για να διατηρήσουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος. Η βιοτίνη και οι βιταμίνες Β1 και Β12 είναι σημαντικές ειδικά για το νευρικό σύστημα, το οποίο μαζί με το φολικό οξύ και τις βιταμίνες Β2 και Β6 βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της εξάντλησης. Οι βιταμίνες Β6 και Β12 απαιτούνται για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

10 views0 comments

Sana's

Retail

Contact Us

Add: SANA INVESTMENTS LTD, 

320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS

P.O. BOX 12070-2340 Nicosia


Tel.: +357 22 028498, Fax: +357 22 028499

e-mail: info@sana.com.cy

© 2017 Sana Investments Ltd

Kids-Club.png