Σαρακοστή και αιθέριο Bio Stores πάνε μαζί!

Από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο 18 Απριλίου θα είμαστε στη Σαρακοστή! Προετοιμαζόμαστε για την νηστία αλλά και για μια αναγκαία αποτοξίνωση του οργανισμού.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε προϊόντα που δεν περιέχουν χρωστικές ή μεταλλαγμένα, δηλ. να είναι GMO FREE μιας και η μεταλλαγμένη σόγια περιέχεται σε αρκετά υποκατάστατα τυριού αλλά και κρέατος.


Επιλέγοντας Βιολογικά είστε ασφαλής από αρκετά βλαβερά συστατικά που κρύβονται στα συστατικά των προϊόντων αυτών.


Στα αιθέριο Bio Stores θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα για τις ημέρες των νηστειών σε καταπληκτικές τιμές! Ενδεικτικά σας προτείνουμε πως να αντικαταστήσετε κάποια ζωικά προϊόντα με υγιεινά και θρεπτικά Vegan προϊόντα...


Τυρί

Εύκολα θα επιλέξτε ένα τυρί από την σειρά της GREEN VIE. Θα βρείτε από GOUDA μέχρι Mozzarella!!! Απίθανη γεύση και δεν περιέχει σόγια!
bio Σαλάμι

Επιλέξτε ότι γεύση σας ευχαριστεί από την μεγάλη σειρά της FIT FOOD, DELI, είτε για τα σάντουιτς σας είτε για να φτιάξετε τα platter σας. Θα συνοδέυσουν τέλεια το κρασί σας και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα Charcuterie platter!


bio Burgers

Η Mediterranea δημιούργησε μια μεγάλη επιλογή σε Vegan Burgers για να ευχαριστήσει όλους! Δοκιμάστε τα, είναι πραγματικά super!


bio Γάλα

Η EcoMil είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παρασκευής bio Coconut Milk, Almond Milk στο κόσμο. Οι γεύσεις σε όλα τα προϊόντα είναι φανταστικές και δεν περιέχουν ζάχαρη.bio Γιαούρτι

Αγαπημένα "γιαούρτια" σε φυσική γεύση ή με φρούτα με λούπινο. Υψηλή πρωτεϊνη...ιδανικό για σνάκ στο γραφείο ή ακόμα και γεύμα!
bio Χαλβάς

Με μέλι, αμύγδαλο ή με σοκολάτα ή καρύδα! Πρακτική συσκευασία για να το πάρετε ακόμα και στο γραφείο!

Δεν περιέχουν ζάχαρη!

Θα τα βρείτε σε όλα τα αιθέριο Bio Stores!21 views0 comments

Sana's

Retail

Contact Us

Add: SANA INVESTMENTS LTD, 

320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS

P.O. BOX 12070-2340 Nicosia


Tel.: +357 22 028498, Fax: +357 22 028499

e-mail: info@sana.com.cy

© 2017 Sana Investments Ltd