4 λόγοι για να γίνεις Vegan!1. Χαμηλή πιθανότητα εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων:

Η υψηλή κατανάλωση κρέατος έχει συσχετισθεί με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, σακχαρώδους διαβήτη, καρκίνου του παχέος εντέρου και καρκίνου του μαστού.

2. Υψηλή πρόσληψη αντιοξειδωτικών:

Τα φρούτα, τα λαχανικά, τα μη επεξεργασμένα δημητριακά και γενικότερα όλες οι τροφές φυτικής προέλευσης είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Έχοντας σαν κύριο μηχανισμό δράσης την επιδι- όρθωση των βλαβών σε κυτταρικό επίπεδο, η πρόσληψη αντιοξειδωτικών σχετίζεται με την υγεία των μαλλιών και της επιδερμίδας, όπως επίσης και με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαφόρων τύπων καρκίνου.

3. Διατήρηση ιδανικού βάρους:

Η μειωμένη κατανάλωση ζωικού λίπους και η αντικατάσταση των πλούσιων σε θερμίδες τροφών με άλλες χαμηλότερης περιεκτικότητας, συμβάλλουν συνδυαστικά στην απώλεια βάρους.

4. Για το περιβάλλον:

Κάθε μορφή χορτοφαγίας ελαττώνει τη μόλυνση του περιβάλλοντος αλλά και τη βαρβαρότητα ως προς τα ζώα, η οποία προκύπτει με τη ζήτηση για κρέας, δέρμα ή γούνα.

Μία διατροφή που στηρίζεται κυρίως σε λαχανικά και φρούτα (ειδικά βιολογικών και καλλιεργήσιμων τοπικά ποικιλιών) σημαίνει λιγότερη κατανάλωση νερού, λιγότερη έκλυση υδρογονανθράκων, μόλυνση του αέρα και τοξικών χημικών στον υδροφόρο ορίζοντα.

Στα αιθέριο Bio Stores θα βρείτε τα περισσότερα ποιοτικά Vegan προϊόντα για σας και την οικογένεια σας! Μην ξεχνάτε ότι Vegan = Νηστίσιμο!


57 views0 comments

Recent Posts

See All

Sana's

Retail

Contact Us

Add: SANA INVESTMENTS LTD, 

320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS

P.O. BOX 12070-2340 Nicosia


Tel.: +357 22 028498, Fax: +357 22 028499

e-mail: info@sana.com.cy

Kids-Club.png

© 2017 Sana Investments Ltd