Γιατί να επιλέξω βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ!Τα βιολογικά καλλυντικά κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα συνειδητοποιημένων καταναλωτών, που αναζητούν ποιοτικές υγιεινές επιλογές!

Γιατί να επιλέξω βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ

Έχει πλέον αποδειχτεί επιστημονικά, πως οποιαδήποτε ουσία, έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας, απορροφάται από τον οργανισμό μας.

Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον που ζούμε, έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πολλών ασθενειών, όπως καρκίνος, Αλτσχάιμερ κοκ.

Όταν επιλέγουμε προϊόντα μακιγιάζ, πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι κάποια περιέχουν επικίνδυνα, ακόμα και καρκινογόνα συστατικά όπως υπεροξείδιο του βενζοϋλίου,

Διαιθανολαμίνη, Τριαιθανολαμίνη, Διοξίνη, Υδαντοΐνη, Ιμιδαζολιδινύλιο.

Τα βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ, δημιουργούνται από αγνές, βιολογικές πρώτες ύλες, αποκλείοντας στα συστατικά τους οποιαδήποτε χημική ουσία,

η οποία σε βάθος χρόνου ενδέχεται να προξενήσει μεγάλη βλάβη

στην υγεία μας.

Δημιουργούνται από συστατικά που μπορεί να μας προσφέρει η ίδια η μητέρα φύση, όπως φυσικές χρωστικές, βιταμίνες και βότανα, τα οποία προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

Στα "αιθέριο" Bio Stores θα βρείτε καταπληκτικές σειρές φυσικών και βιολογικών καλλυντικών και την Βιολογική σειρά μακιγιάζ LAVERA.

Ζητήστε από την Make Up Artist μας να σας βοηθήσει στην επιλογή σας!

#Lavera #organiccosmetics #organicmakeup

43 views0 comments

Sana's

Retail

Contact Us

Add: SANA INVESTMENTS LTD, 

320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS

P.O. BOX 12070-2340 Nicosia


Tel.: +357 22 028498, Fax: +357 22 028499

e-mail: info@sana.com.cy

Kids-Club.png

© 2017 Sana Investments Ltd