Ποιότητα στη Διατροφή μου!


Σήμερα είναι η Παγκόσμια Μέρα Διατροφής και είναι μια άριστη ευκαιρία να υπενθυμίσουμε τους βασικούς κανόνες της διατροφής.


Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί τη βάση για να έχουμε καλή υγεία!

Σύμφωνα με τους ειδικούς ένα σημαντικό ποσοστό νοσημάτων όπως καρδιαγγειακά, διαβήτης, διάφορες μορφές καρκίνου κ.α., μπορούν να προληφθούν έχοντας σωστές διατροφικές συνήθειες.

Σωστή διατροφή σημαίνει προσαρμογή της καθημερινής μας δραστηριότητας σε ένα ευρύτερο και υγιεινό διατροφικό πλαίσιο. Προς την κατεύθυνση αυτή, θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τρώτε σωστά και να παραμένετε υγιείς.

Το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα της τροφής που λαμβάνουμε.

Προτιμούμε να έχουμε στη διατροφή μας πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα και κοιτάμε πρώτα τα συστατικά που περιέχει ένα προϊόν και μετά την διατροφική του αξία!

Ποιότητα στα τρόφιμα δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ακριβά προϊόντα! Ποιότητα στα τρόφιμα σημαίνει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ... και η λίστα με τα "ΧΩΡΙΣ" μεγαλώνει.... Τα αιθέριο Bio Stores, είναι εδώ για να σας προσφέρουν τα πιο ποιοτικά, βιολογικά και υγιεινά προϊόντα!!

Προσέχουμε ιδιαίτερα την διατροφή των παιδιών που είναι 7 φορές πιο ευάλωτα σε σχέση με τους ενήλικες.

Αφού επιλέξουμε σωστά την ποιότητα της τροφής μας, απομένει να έχουμε ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής βασισμένο στην φιλοσοφία της Μεσογειακής διατροφής για να είμαστε υγιείς.

Tο προσωπικό στα καταστήματά μας περιλαμβάνει και διαιτολόγους – διατροφολόγους, οι οποίοι είναι στην διάθεσή σας με τις γνώσεις και την εμπειρίας τους! Τέλος είναι διαθέσιμοι να σας συμβουλεύσουν ώστε να χτίσετε το ατομικό σας πρόγραμμα διατροφής!

#qualityfoods #healthy #organicforall

7 views0 comments

Sana's

Retail

Contact Us

Add: SANA INVESTMENTS LTD, 

320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS

P.O. BOX 12070-2340 Nicosia


Tel.: +357 22 028498, Fax: +357 22 028499

e-mail: info@sana.com.cy

Kids-Club.png

© 2017 Sana Investments Ltd