top of page

New! Καθαριστικά BioGlanz!

SAFE FOR PEOPLE AND NATURE

Η Bio Glanz έχει δημιουργήσει μια Οικολογική Σειρά καθαριστικών με Eco Label* τα οποία αποτελούνται από 100% επιφανειοδραστικές ουσίες φυτικής προέλευσης.


Τα Biologics BIO Glanz έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς ζημιά σε ευαίσθητες επιφάνειες. Είναι ασφαλή κατά τη χρήση, δεν ερεθίζουν το δέρμα και την αναπνευστική οδό. Είναι Βιοαποικοδομήσιμα στα δραστικά συστατικά και δεν περιέχουν αλλεργιογόνα.


Ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης και θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα!

Θα τα βρείτε σε όλα τα αιθέριο Bio Stores.

Στην σειρά θα βρείτε:

1. Υγρό Πιάτων - DISH WASHING

2. Καθαριστικό για γυάλλινες επιφάνειας - CLEANING GLASS SURFACES

3. Καθαριστικό πατωμάτων - FLOOR WASHING

4. Καθαριστικό ειδικά για αυτοκίνητα - ACTIVE FOAM FOR CAR WASHING AND FACADE SURFACES

5. Υγρό Ρούχων Πλυντηρίου - LAUNDRY

6. Καθαριστικό Γενικής Χρήσης - FOR GENERAL USE

7. Καθαριστικό Λεκάνης τουαλέτας - TOILET CLEANER


*Eco Label: Η πιο αυστηρή πιστοποίηση για προϊόντα καθαρισμού και άλλα είδη "non food".


Δείτε στο video τα παραδείγματα καθαρισμού...


Γιατί να επιλέξουμε Ecolabel; Υπάρχουν 5 λόγοι, για να αλλάξουμε συμπεριφορά: 1. Εξοικονομούμε ενέργεια (και χρήματα):

Τα καθαριστικά, με σήμα Ecolabel, είναι αποτελεσματικά, στις χαμηλές θερμοκρασίες, επιτρέποντάς μας να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Για παράδειγμα, τα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων είναι πιο αποτελεσματικά, στους 30°C.

Tα καθαριστικά αυτά είναι πολύ συμπυκνωμένα και μια μικρή ποσότητα κάνει όλη τη δουλειά. Εάν ακολουθούμε, σωστά τη δοσολογία, μπορούμε να μειώσουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα και τον προϋπολογισμό μας.

2. Προστατεύουμε την υγεία μας:

Τα καθαριστικά, με σήμα Ecolabel, περιέχουν λιγότερες προβληματικές χημικές ουσίες, σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα. Μειώνουν, λοιπόν, τη συνολική μας έκθεση, σε χημικές ουσίες. Για παράδειγμα ουσίες, που μπορεί να προκαλούν καρκίνο, αλλαγές στο DNA, ή αναταράσσουν την αναπαραγωγική διαδικασία, απαγορεύονται αυστηρά στα προϊόντα, με σήμα Ecolabel, Αλλεργιογόνες ουσίες, αρωματικές ουσίες, ή συντηρητικά που βλάπτουν το περιβάλλον, ή την υγεία, είναι περιορισμένα, σε μεγάλο βαθμό. Οι πιο προβληματικές ουσίες απαγορεύονται, εντελώς.

3. Προστατεύουμε το περιβάλλον:

Για να λάβουν το σήμα Ecolabel, τα καθαριστικά δεν πρέπει να είναι τοξικά στους υδρόβιους οργανισμούς και πρέπει να είναι βιοδιασπώμενα. Και αυτό, γιατί πρέπει να γλυτώσουμε από τα φωσφορικά άλατα, που προκαλούν την υπερτροφία των φυκιών, απειλούν την υδρόβια ζωή και μειώνουν τα επίπεδα του οξυγόνου, στο νερό.

Επιπλέον, το σήμα Ecolabel δεν απονέμεται, σε απολυμαντικά, τα οποία μπορούν, μακροπρόθεσμα, να κάνουν τα βακτήρια ανθεκτικά, δηλαδή να μην μπορούμε να τα σκοτώσουμε.

4. Περιορίζουμε τη χρήση του πλαστικού:

Κάθε χρόνο, οι Ευρωπαίοι παράγουν 25,8 εκατομμύρια τόνους πλαστικών αποβλήτων, από τους οποίους μόνον 30% ανακυκλώνεται. Στη συσκευασία των καθαριστικών, με σήμα Ecolabel, προτιμώνται τα ανακυκλωμένα υλικά, η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη, περιέχει λιγότερο πλαστικό, από τις υπόλοιπες συσκευασίες και προωθεί τα επαναγεμιζόμενα δοχεία. Τα προϊόντα, με σήμα, Ecolabel, δεν περιέχουν "μικροπλαστικά", αυτά τα τοξικά σωματίδια πλαστικού, που καταλήγουν στα ψάρια, στα οστρακόδερμα, ή στο πλαγκτόν.

Τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση σκέφτεται να περιορίσει τη χρήση "μικροπλαστικού" στα καθαριστικά, αυτά με σήμα Ecolabel, βρίσκονται, ήδη, ένα βήμα μπροστά.

5. Αποφεύγουμε τους ψεύτικους πράσινους ισχυρισμούς:

Αντίθετα, με πολλά λογότυπα και σήματα, που αυτοανακηρύσσονται φιλικά, στο περιβάλλον, το σήμα Ecolabel, με το λουλούδι, εγγυάται, με σιγουριά, καθαριστικά, φιλικά, στο περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει, χάρη στις αυστηρές προδιαγραφές, με τις οποίες οι κατασκευαστές πρέπει να συμμορφώνονται, για να αποκτήσουν το σήμα. Οι έλεγχοι δείχνουν ότι τα καθαριστικά, με σήμα Ecolabel, είναι το ίδιο αποτελεσματικά, με τα υπόλοιπα.

Για 25 χρόνια το Ecolabel απονέμεται, σε προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον, όπως χαρτοπετσέτες, μπογιές, αφρόλουτρα, παπούτσια, υπολογιστές, ακόμα και ξενοδοχεία!

Ας αναζητήσουμε, λοιπόν το λουλούδι Ecolabel, κάθε φορά, που ψωνίζουμε!

133 views0 comments

Comments


bottom of page