top of page

Συμπληρώματα διατροφής και.. now!

Updated: Jan 28, 2022


Πολλές φορές είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού σας αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάποιους γενικούς κανόνες που αφορούν στην λήψη τους.

Τα "Ναι":

  • Πίνετε τα συμπληρώματα διατροφής με νερό ή χυμό πορτοκάλι.

  • Διατηρήστε τα συμπληρώματα διατροφής σε δροσερό, στεγνό και σκοτεινό μέρος.

  • Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας, ειδικά εάν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή για πιθανές αλληλεπιδράσεις.

Τα "Όχι":

  • Μη λαμβάνετε τα συμπληρώματα διατροφής με ζεστά ροφήματα, καφέ ή τσάι, καθώς η καφεΐνη και η τανίνη που περιέχονται, μπορεί να επηρεάσουν την απορρόφηση και να αυξήσουν την απώλεια των μετάλλων από το σώμα.

  • Στην περίπτωση των προβιοτικών, η θερμότητα μπορεί να καταστρέψει τους ζωντανούς μικροοργανισμούς.

  • Μη διπλασιάζετε τη δόση σας, εάν ξεχάσατε μια στην επόμενη λήψη τους.

  • Μην υπερβάλλετε των συνιστώμενων δοσολογιών, εκτός εάν σας συμβουλέψει ο γιατρός ή διαιτολόγος σας.

NOW Foods | Συμπληρώματα Διατροφής

H NOW είναι μία βραβευμένη παρασκευάστρια συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων φυτοθεραπείας και φυσικών τροφίμων. Τα τελευταία σαράντα οκτώ χρόνια, η NOW έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο, τη διάθεση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές. Σήμερα, η NOW αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε πωλήσεις στα καταστήματα ειδών υγιεινής διατροφής. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, η φιλοσοφία της εταιρίας έχει παραμένει ίδια. "Η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που παροτρύνουν τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής".


  • Προσανατολισμός στην ποιότητα και την αξία των προϊόντων Ενεργώντας προς το συμφέρον των πελατών της, η NOW προσπαθεί να παράγει τα ποιοτικότερα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Προτεραιότητα της NOW είναι η διατήρηση των προϊόντων της σε πολύ προσιτές τιμές, καλλιεργώντας τη συνείδηση των υπαλλήλων της ώστε να κατευθύνουν το κόστος χαμηλότερα.

  • Το "φυσικό" είναι το καλύτερο Η NOW είναι πεπεισμένη, ότι τα φυσικά συστατικά είναι ποιοτικότερα και περισσότερο βιοδιαθέσιμα από τα συνθετικά, καθώς λειτουργούν σε αρμονία με τη φυσική χημεία του ανθρώπινου οργανισμού. Ως εκ τούτου, στο μέτρο του δυνατού, η NOW προσπαθεί να παρέχει προϊόντα που περιέχουν φυσικά συστατικά, διότι είναι τα καλύτερα για τους πελάτες της.

Στα"αιθέριο" Bio Stores θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε Συμπληρώματα Διατροφής της εταιρείας "now" για κάθε σας ανάγκη. Μιλήστε με τους διαιτολόγους μας.

48 views0 comments
bottom of page