top of page

Βιολογικό Γάλα! Απαραίτητο για κάθε Οικογένεια!


Σίγουρα αξίζει να αγοράζουμε βιολογικά τρόφιμα, και κυρίως βιολογικό γάλα!

Τα βιολογικά γάλατα παράγονται με σεβασμό στις οικολογικές προδιαγραφές και περιέχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά, ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία, από τρόφιμα που παράγονται με τον συμβατικό τρόπο.


Γιατί να επιλέξω βιολογικό γάλα;

Οι επιστήμονες συνέκριναν τα αποτελέσματα πάνω από 190 ερευνών για το γάλα. Το συμπέρασμά τους είναι πως, το βιολογικό γάλα περιέχει περίπου 50% περισσότερα ακόρεστα λιπαρά οξέα με ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Για παράδειγμα, μισό λίτρο βιολογικού γάλακτος προσφέρει περί τα 39 μιλιγκράμ λιπαρών οξέων Ω-3, την ώρα που το συμβατικό γάλα (μη βιολογικό) περιέχει μόνο 25 μιλιγκράμ.

Επιπλέον το βιολογικό γάλα περιέχει περίπου 40% περισσότερο συζευγμένο λινολεϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης ωφέλιμο για την υγεία. Οι επιστήμονες εντόπισαν διαφορές και σε ό,τι αφορά την περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, στα οποία υπερτερούν και πάλι τα βιολογικά προϊόντα.

Στα "αιθέριο" Bio Stores μπορείτε να βρείτε πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά γάλατα! Κατσικίσια και αγελαδινά, με χαμηλά λιπαρά ή πλήρες!

46 views0 comments
bottom of page