top of page

Κυπριακή, Βιολογική Γλυκοπατάτα από την Αγία Σκέπη



Προϊόν υψηλής ποιότητας που μας παρέχει καθαρό καύσιμο (άμυλο)! Γεμάτο ωφέλιμα φυτοθρεπτικά συστατικά, πλούσιο σε μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Το περίεργο τους σχήμα οφείλεται σε κλιματικές και γεωλογικές συνθήκες και την βιολογική μέθοδο καλλιέργειας χωρίς παρέμβαση. Το σχήμα εμποδίζει την ομαλή συγκομιδή από το έδαφος με αποτέλεσμα να φαίνονται κάποτε χαραγμένες ή τεμαχισμένες στο εξωτερικό. Ευτυχώς, στο σημείο του τεμαχισμού δημιουργείται ένα δεύτερο δέρμα το οποίο προστατεύει τον καρπό για πολλές μέρες πριν χαλάσει.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ένα μεγάλο μέρος των φρούτων και των λαχανικών δεν φεύγουν ποτέ από το αγρόκτημα επειδή δεν θεωρούνται αρκετά «όμορφα» για να μπουν σε μπακάλικα, φρουταρίες και υπεραγορές;

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ΤΟΝΟΥΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ κάθε χρόνο. Και όμως τα προϊόντα αυτά είναι εξίσου θρεπτικά και νόστιμα όσο οι «τέλειοι» ομόλογοι τους, απλά φαίνονται λίγο διαφορετικά ή και αστεία!!

Επιλέγοντας Κυπριακή, Βιολογική Γλυκοπατάτα βοηθάμε: ● Στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου και αποτελεσματικού συστήματος τροφίμων ● Στην δίκαιη ανταμοιβή των αγροτών για την συγκομιδή τους ● Στην μείωση του κόστους παραγωγής προς όφελος και του αγοραστή

● Στην καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων, γης, ορυκτών καυσίμων, και νερού

37 views0 comments
bottom of page