Συνεργασία αιθέριο Bio Stores με Swiss Biological Medicine CenterΑκόμα περισσότερα προνόμια για όλα τα Μέλη των αιθέριο Bio Stores!

Τα αιθέριο Bio Stores ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με το Swiss Biological Medicine Centre!

Το Swiss Biological Medicine Centre, σε συνεργασία με την Παγκοσμίου φήμης Paracelsus Clinic Switzerland, παρέχει προγράμματα υγείας για ένα ευρύ φάσμα ασθενειών.

Το κέντρο συνδυάζει πρωτοποριακές διαγνωστικές μεθόδους και προγράμματα υγείας, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό κλασσικών, εναλλακτικών και ολιστικών προγραμμάτων με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας αλλά και την διαχείριση χρόνιων και δύσκολων παθήσεων.

Το Κέντρο χρησιμοποιεί τη «Βιολογική Ιατρική», η οποία αναγνωρίζει και αντιμετωπίζει τις υποκείμενες αιτίες της νόσου. Με γνώμονα την φιλοσοφία ότι το σώμα έχει την δυνατότητα αυτοϊασης, παρέχει πρωτόκολλα τα οποία σχεδιάζονται για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά, συμπεριλαμβάνοντας πάντα στην διαδικασία τόσο τον ασθενή όσο και το ιατρικό προσωπικό. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου www.cy-smc.com

Τα αιθέριο Bio Stores με την έναρξη της συνεργασίας προσφέρουν ειδικά στα μέλη τους, κατόχους κάρτας των καταστημάτων, τις πιο κάτω προνομιακές εκπτώσεις σε υπηρεσίες του ιατρικού κέντρου:

Έκπτωση 15% σε όλες τις συμβουλευτικές συναντήσεις, στα διαγνωστικά (εξαιρουμένων των εργαστηριακών εξετάσεων) και στα προγράμματα υγείας που πραγματοποιούνται στο Ελβετικό Ιατρικό Κέντρο.

Δείτε αναλυτικά την διαδικασία: Member Benefits


3 views0 comments

Sana's

Retail

Contact Us

Add: SANA INVESTMENTS LTD, 

320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS

P.O. BOX 12070-2340 Nicosia


Tel.: +357 22 028498, Fax: +357 22 028499

e-mail: info@sana.com.cy

© 2017 Sana Investments Ltd