top of page

INULAC για τις Πεπτικές δυσλειτουργίες

Πεπτικές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το στρες και τις κακές διατροφικές συνήθειες. INULAC. Ιδανικό για πεπτικές αλλοιώσεις (αργή πέψη, φούσκωμα, αέρια, διάρροια, δυσκοιλιότητα κ.λπ.).

Το INULAC είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής από πεπτικές ζυμώσεις, πρε- και προβιοτικά, γαλακτικό οξύ και φυτικές ίνες, ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που υποφέρουν από πεπτικά προβλήματα που σχετίζονται με το στρες και τις κακές διατροφικές συνήθειες. Το INULAC λειτουργεί εσωτερικά για να βελτιώσει και να σας βοηθήσει με ένα ευρύ φάσμα αλλοιώσεων του πεπτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της αργής πέψης λόγω έλλειψης πεπτικών ενζύμων, φούσκωμα, αέρια, διάρροια, δυσκοιλιότητα, υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων και ουρικού οξέος κ.λπ.

Επιπλέον, ενδείκνυται για τις πεπτικές διαταραχές σε ηλικιωμένους, τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες, εκρίζωση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, ηπατική δυσλειτουργία, άτομα που έχουν αφαιρέσει τη χοληδόχο κύστη τους, μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά ή σε δίαιτες πλούσιες σε πρωτεΐνες.


Όταν οι πεπτικές αλλοιώσεις δεν διορθωθούν, μπορεί να οδηγήσουν σε κόπωση, υποσιτισμό, αναιμία, επιβράδυνση επούλωσης πληγών, ξηρό και τραχύ δέρμα, ακμή, δερματίτιδα, αλλεργίες, νευρικές διαταραχές, επαναλαμβανόμενες αναπνευστικές λοιμώξεις, πόνο στις αρθρώσεις, πονοκέφαλο, προβληματα στο ήπαρ, οστεοπόρωση, διαταραχές ύπνου.


> Μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα

> Μέγιστη συγκέντρωση δραστικών συστατικών

> Με πρε- και προβιοτικά

> Χωρίς αλκοόλ

> Μη ΓΤΟ

> Κατασκευάζεται στην Ισπανία

BG985

22 views0 comments
bottom of page