top of page

New! Alkaline Seawater REFIX

ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ

ΜΕ 78 ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΛΑΤΑ


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Το θαλασσινό νερό στο REFIX προέρχεται από τα κρύα και τραχιά νερά του βόρειου Ατλαντικού ωκεανού, που δεν σταματούν ποτέ να κινούνται. Η περιοχή βρίσκεται στην άκρη της Ισπανίας, την Galica, η οποία είναι προστατευμένη από τον οργανισμό Natura 2000, ο οποίος βαθμολόγησε την καθαρότητα του νερού με Α, την πιο ψηλή βαθμολογία.

Μέσα σε αυτά τα νερά, υπάρχουν 78 μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος, κάποια από τα οποία σε υψηλότερες συγκεντρώσεις όπως το νάτριο, το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο.

Από τα πιο βασικά είναι το μαγνήσιο το οποίο με την κατανάλωση ενός REFIX προσλαμβάνουμε το 15% των ημερήσιων αναγκών μας

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Το REFIX είναι ένα βιολογικό πιστοποιημένο ρόφημα κατάλληλο για όλους. Το αλκαλικό αυτό ρόφημα είναι μια φυσική πηγή μετάλλων , αλάτων και ιχνοστοιχείων


Το REFIX έρχεται σε 2 γεύσεις ,λεμόνι και πορτοκάλι.

REFIX Lemon: ισοτονικό αλκαλικό ρόφημα χωρίς ζάχαρη, ιδανικό για κετογονικές δίαιτες.

Έχει μόνο 4 συστατικά:Νερό, 20% θαλασσινό νερό, βιολογικό χυμό λεμόνι και λίγη βιολογική ερυθριτόλη για να δίνει γλυκάδα. Χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Το PH είναι 8 ,δεν υπάρχουν καθόλου υδατάνθρακες και σάκχαρα, γι αυτό είναι κατάλληλο για κετογενική διατροφή και μπορούν να το παίρνουν ακόμα και οι διαβητικοί.


REFIX Orange: φυσική πηγή βιταμίνης C που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Έχει 4μόνο συστατικά:Νερό,20% θαλασσινό νερό,βιολογικό χυμό πορτοκάλι και βιολογική αγαύη. Χωρίς χρωστικές και συντηρητικά.Το PH είναι 8 και λόγω του βιολογικού χυμού πορτοκαλιού είναι φυσική πηγή βιταμίνης C ,η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ REFIX

Το REFIX βοηθά στη μείωση της κούρασης και του λήθαργου, βοηθά στη σωστή και κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος, προάγει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, αναζωογονεί τους μύες, αποκαθιστά τα ιχνοστοιχεία που χάσαμε μετά από μια άσκηση με τον ιδρώτα, ενυδατώνει ολόκληρο τον οργανισμό!!!


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Χρησιμοποιούμε γυάλινα μπουκάλια με καπάκια αλουμινίου και 100% ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα κουτιά από χαρτόνι με μαύρα μελάνια για να αποφύγουμε τη χρήση ρυπογόνων χρωμάτων.



52 views0 comments
bottom of page