top of page

NEW! Curly Ellie - The best hair products for Curls!

Η Ιδρυτής της CurlyEllie είπε: Έφτιαξα την CurlyEllie γιατί πιστεύω ότι το «no more tears» θα πρέπει να σημαίνει ακριβώς αυτό, για όσους έχουν ακόμη και τα πιο σγουρά μαλλιά. Το κίνητρό μου ήταν η καρδιά μου, όταν έβλεπα τη 2χρονη κόρη μου (η ίδια η CurlyEllie) να ταλαιπωρείτε τόσο πολύ, καθώς τραβούσα τη χτένα μέσα από το δάσος με τις μπούκλες της κάθε βράδυ.

Οι μπούκλες της ήταν τόσο όμορφες αλλά τόσο δύσκολες να τις διαχειριστούμε. Γύρισα στους φίλους, την οικογένεια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρω την λύση. Σταματούσα συνήθως άλλους γονείς παιδιών με σγουρά μαλλιά και ζητούσα συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών.

Οι απαντήσεις που έλαβα ήταν ότι κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος με τα προϊόντα που χρησιμοποιούσε. Αυτό με οδήγησε να αναπτύξω τη συλλογή μαλλιών CurlyEllie.

Εκτός από ένα προϊόν που δούλευε, χρειαζόμουν προϊόντα όσο το δυνατόν πιο ευγενικά και φυσικά, λόγω του εκζέματος και των αλλεργιών που υπέφερε η Έλλη ως μωρό. Στην CurlyEllie πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ειδικά κατασκευασμένα, υψηλής ποιότητας και μοναδικά προϊόντα μαλλιών σχεδιασμένα ειδικά για ευαίσθητα, σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά, για να ενυδατώνουν, να ξεμπερδεύουν, να διαγράφουν και να τονόνουν τις μπούκλες του παιδιού σας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τυχαίνει επίσης να είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς SLS, χωρίς SLES, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς φιστίκι, χωρίς σιτάρι, χωρίς σιλικόνη, χωρίς paraben και είναι απαλλαγμένα από όλα τα ορυκτέλαια.

Το πιο σημαντικό... όλα τα υλικά μας προέρχονται με οικολογικά συνειδητό τρόπο.

Τώρα, η Ellie έχει ένα προϊόν που λειτουργεί και τα μαλλιά της δείχνουν υπέροχα!! Μπορείτε να βρείτε πολλές συμβουλές, βοήθεια και προτάσεις για να κάνετε το χρόνο των μαλλιών παιχνιδάκι.

Το Απαλό σαμπουάν Curly Ellie θα αφρίσει μόνο όταν τα μαλλιά σας είναι καθαρά!

Eρώτημα: Eίναι το τακτικό και διπλό λούσιμο καλό ή κακό για τα πολύτιμα μαλλιά σας;

Υπάρχουν πολλά οφέλη για το διπλό λούσιμο τόσο για τα μαλλιά όσο και για το τριχωτό της κεφαλής, όπως:

  • παράταση του χρόνου μεταξύ των λουσιμάτων

  • κρατώντας το τριχωτό της κεφαλής σας καθαρό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών

  • σηκώνοντας τα μαλλιά σας από τις ρίζες δίνετε όγκο

Όσο πιο λιπαρά είναι τα μαλλιά, τόσο καλύτερη είναι η λύση εφαρμογής του σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής

Ο διπλός καθαρισμός θα πρέπει να επιχειρείται πραγματικά μόνο εάν χρησιμοποιείτε ένα ενυδατικό σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα. Αυτό θα εξασφαλίσει σωστή καθαριότητα στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα θρέψουν οι μπούκλες σας.

Χρησιμοποιώντας ένα απαλό, ενυδατικό σαμπουάν που εγγυάται επίσης ότι τα μαλλιά σας δεν αφυδατόνονται και δεν επειρεάζει τα φυσικά έλαια που παράγει το τριχωτό της κεφαλής σας.





ΟΡΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ 2ΠΛΟΥ ΛΟΥΣΙΜΑΤΟΣ:

1: Χρησιμοποιήστε το Σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό θα καθαρίσει πλήρως το τριχωτό της κεφαλής και θα απομακρύνει λιπαρά υπολείμματα από το περιβάλλον και τα προϊόντα styling που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί.

  1. Εφαρμόστε το σαμπουάν απευθείας στις λιπαρές περιοχές όσο τα μαλλιά είναι ακόμα στεγνά.

  2. Προσθέστε αρκετό ζεστό νερό για να κάνετε μασάζ με το σαμπουάν στα μαλλιά.

  3. Ξεπλύνετε καλά. Βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε σε μια καθαρή βάση που έχει καθαριστεί απαλά, προετοιμάζοντας τα μαλλιά σας για τον πραγματικό καθαρισμό.

2: Σε αυτό το στάδιο, προσθέστε σαμπουάν στα ήδη βρεγμένα μαλλιά σας και κάντε μασάζ στα μαλλιά - επειδή έχετε ήδη καθαρίσει τις ρίζες στο πρώτο στάδιο, μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις τρίχες και πραγματικά να καθαρίσετε και να τρίψετε τα μαλλιά σας.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  1. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να χτενίσετε τα δάχτυλά σας κατά μήκος των μαλλιών. Αυτό ξεμπερδεύει απαλά τα μαλλιά σας. Ξεμπερδέψτε με τα δάχτυλα όσο το δυνατόν περισσότερο. (Αφήστε το κύριο ξεμπέρδεμα μετά την εφαρμογή του Nourishing Conditioner).

  2. Ξεπλύνετε

Αυτό θα σας δώσει έναν βαθύτερο καθαρισμό και θα μπορείτε επιτέλους να επωφεληθείτε από τις θρεπτικές ιδιότητες του σαμπουάν.


ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΠΛΟ ΛΟΥΣΙΜΟ:

  • Εάν τα μαλλιά σας έχουν την τάση να γίνονται λιπαρά, αλλά οι άκρες σας είναι πραγματικά ξηρές.

  • Εάν χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα styling (μπορεί να συσσωρεύονται προϊόντα στα μαλλιά).

  • Αν τα μαλλιά είναι πολύ πυκνά.

  • Αν θέλετε να μειώσετε την συχνότητα λουσιμάτων μεσα στην εβδομάδα.

Το σαμπουάν λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με το Θρεπτικό Conditioner της Curly Ellie! Δοκιμάστε το και πείτε μας, αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε!

108 views0 comments
bottom of page