top of page

Ένα μωρό θέλει μόνο 6 πράγματα για να είναι ευτυχισμένο!

Updated: Apr 2, 2021

1. Πηγαίνετε κοντά του όταν σας χρειάζεται. Ανταποκριθείτε στις ανάγκες του μωρού σας. Είναι απίθανο να κακομάθετε το μωρό σας, γι'αυτό να πηγαίνετε κοντά του όταν σας χρειάζεται για να το μάθετε να σας εμπιστεύεται. Μην ανησυχείτε για το αν δεν καταλαβαίνετε τι θέλει όταν κλαίει, πολύ σύντομα θα σας "ενημερώσει" για το τι του αρέσει και τι όχι!

2. Μην ξεχνάτε να φροντίσετε και εσάς. Η φροντίδα του μωρού σας μπορεί να είναι κουραστική και "κλέβει" όλο σας το 24ωρο. Όμως, είναι αναγκαίο να βρείτε λίγο χρόνο για να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Μην διστάσετε να δεχτείτε βοήθεια, εξάλλου, χαρούμενη μαμά σημαίνει χαρούμενο μωρό.

3. Να του μιλάτε! Μην σταμάτε! Αφήστε το να ακούει τη φωνή σας όσο περισσότερο γίνεται. Τραγουδήστε, μιλήστε ή διαβάστε δυνατά τη λίστα με τα ψώνια σας. Καθώς το βοηθάτε να αναπτύξει τις γλωσσικές του ικανότητες, δημιουργείτε έναν δυνατό δεσμό.

4. Δημιουργείστε μια ρουτίνα. Η ρουτίνα μαθαίνει στο μωρό σας ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος που αξίζει να το εμπιστευτεί. Σε ένα ασφαλές και σίγουρο περιβάλλον, μπορεί να περνάει λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για τις ανάγκες του και περισσότερο διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας.

5. Δώστε του έναν ασφαλή παράδεισο. Ένα μωρό που νιώθει αγάπη και ασφάλεια, θα μπορεί να μάθει πιο εύκολα για τον κόσμο γύρω του και θα σας ανταμείψει με την αγάπη του και τη στοργή του.


6. Προστατεύστε το μωρό σας. Τα μωρά είναι τόσο ευαίσθητα με την διατροφή τους και την προσωπική τους υγιεινή. Προσφέρετέ τους καλή ποιότητα τροφής, ξεκινώντας με το γάλα τους και ακολούθως τα πρώτα γεύματα τους. Χρειάζεται επίσης μεγάλη προσοχή στα σαπούνια, τις κρέμες και τα καθαριστικά που χρησιμοποιείτε.

Στα αιθέριο Bio Stores θα βρείτε τεράστια γκάμα προϊόντων για τα μωρά σας σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Γάλα φόρμουλα, Σνακς, Κρεμούλες, πουρέ φρούτων - λαχανικών, πουρέ γεύματα, επιδόρπια, μπισκότα, μπάρες κ.α όλα Βιολογικά. Επίσης υποαλλεργικά και φυσικά σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες, βρεφικό υγρό πλυσίματος ρούχων.


124 views0 comments
bottom of page