top of page

...και Vegan και bio!

Go Vegan! Όλο και περισσότερο κόσμος ασπάζεται την Vegan φιλοσοφία ξεκινόντας με την πιο βασική αλλαγή στον τρόπο ζωής του, την Διατροφή. Η πραγματική έννοια του Vegan lifestyle σημαίνει καταρχήν σεβασμός στην φύση...στη ζωή.

Ξεκινόντας με την αλλαγή στη Διατροφή τους, οι Vegan σήμερα έχουν απεριόριστες επιλογές.

Ο Βεγκανισμός στις μέρες μας είναι τόσο διαδεδομένος που όλες οι εταιρείες τροφήμων προσθέτουν ή αλλάζουν την γκάμα των προϊόντων τους για να εξυπηρετήσουν τους Vegan.

Προσοχή όμως... το Vegan lifestyle απαιτεί πολύ περισσότερα από την απουσία του κρέατος, του ψαριού, των γαλακτοκομικών και γενικά των ζωικών πρώτων υλών από την διατροφή.


Το Vegan lifestyle απαιτεί σεβασμό στην καλλιέργια και παραγωγή όλων των τροφών όπως γίνεται στα βιολογικά προϊόντα, απαιτεί σωστή συσκευασία (που να μήν καταστρέφει το περιβάλλον), προωθεί το Zero food waste και στηρίζει γενικά όλες τις φιλοσοφίες που κάνουν μόνο καλό σε εμάς και τον πλανήτη μας! Όταν επιλέγουμε λοιπόν προϊόντα Vegan ας επιλέξουμε προϊόντα με καθαρά συστατικά!

Όπως επιλέγουμε καθαριστικά χωρίς χημικά ας επιλέξουμε και τροφές χωρίς χημικά και περιέργες υπερ-επεξεργασίες. Άλλωστε η Vegan Διατροφή είναι η πιο απλή και η πιο υγιειινή διατροφή ever!

Κάτι σαν μόνιμη αποτοξίνωση.

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα Vegan προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα αιθέριο Bio Stores, όλα επιλεγμένα με βάση τα συστατικά και την ποιότητά τους. Τα περισσότερα είναι και βιολογικά... και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

200+ Vegan Brands! Στα αιθέριο Bio Stores θα βρείτε Vegan προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, φρεσκα φρούτα και λαχανικά, όσπρια, pasta, μεγάλη συλλογή ρύζια, σνακ, μπάρες, παιδικές τροφές, τεράστοια γκάμα ροφήματα όπως γάλα καρύδας, κάστανου, αμυγδάλου και ότι άλλο φανταστείς. Μην χάσετε τις Vegan παραδοσιακές δημιουργίες που έχουμε στο Green Foods, fresh & bio τις γιορτές.

Τα Χριστούγεννα φτιάχουμε bio Vegan Μελομακάρονα, Vegan Christmas's Cakes, Vegan Βασιλόπιτες και το Πάσχα Vegan Φλαούνες!

45 views0 comments
bottom of page