top of page

ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, Ενισχύουμε τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Με σύνθημα «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» ο ΠΑΣΥΚΑΦ πραγματοποιεί και φέτος την 29η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης, με στόχο τη συνέχιση των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρουμε στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους, καθώς και των προγραμμάτων διαφώτισης για πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, ο ΠΑΣΥΚΑΦ με έντονο το αίσθημα ευθύνης συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις να παρέχει ακούραστα και χωρίς διακοπή τις υπηρεσίες Κατ΄Οίκον Ανακουφιστικής και Υποστηρικτικής Φροντίδας και να εξυπηρετεί καθημερινά όλους τους ασθενείς, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 2019 εξυπηρετήθηκαν δωρεάν από τις υπηρεσίες μας, 7,000 ασθενείς και μέλη των οικογενειών τους.

Η δική σας συμβολή και γενναιοδωρία, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει καθοριστική σημασία. Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε φορείς αγάπης, ελπίδας και δύναμης για να κάνουμε τη ζωή των συνάνθρωπων μας με καρκίνο καλύτερη.

Σας καλούμε να στηρίξετε μαζί μας το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ στους κουμπαράδες της εκστρατείας στα ταμεία των καταστημάτων μας.

bottom of page