top of page

Νέα! Locako Coffee Creamers, Protein blends and...Brownie mix!!



Το νούμερο 1 brand της Αυστραλίας όσον αφορά Κετογονική διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες που συνδυάζεται άρτια με κολλαγόνο και λάδι MCT, είναι τώρα στο νησί μας, σε όλα τα ΑΙθέριο.

Δίπλα από τα απολαυστικά coffee creamers της Locako ή λίγο πάρα πέρα θα δεις τις πρωτεΐνες της ομώνυμης μάρκας σε δύο υπέροχες γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα ενώ αν ψάξεις ακόμα λίγο θα δείς και το μείγμα για ΚΕΤΟ Brownies με φιστικοβούτυρο χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το Locako coffee creamer ήρθε για να μας προσφέρει μια κρεμώδες ηφή και να προσθέσει μια απίθανη γεύση στον καφέ ή σε κάποιο άλλο αγαπημένο μας ρόφημα. Συνδυάζει τόσο την γεύση όσο και τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από τα συστατικά που το συνθέτουν. Κάποια από αυτά είναι το κολλαγόνο καθώς και το λάδι MCT.


Το coffee creamer λοιπόν θα το βρείτε σε 2 υπέροχες γεύσεις, βανίλια και μπισκότο με κρέμα!!

Πως να το φτιάξετε; Προσθέστε στο ρόφημα σας δύο κουταλάκια από το μείγμα και κτυπήστε μαζί μέχρι να πάρει μια αφρώδες μορφή. Για καλύτερα αποτελέσματα και περισσότερη κρεμώδες υφή κτυπήστε τα σε ένα μπλέντερ!

Τα μείγματα πρωτεΐνης της Locako είναι χαμηλά σε υδατάνθρακες, ιδανικά τόσο για διατροφή όσο και για τρόπο ζωής ΚΕΤΟ. Εκτός από το κολλαγόνο το οποίο επίσης εμπεριέχεται στο μείγμα, αξίζει να σημειωθεί πως το λάδι MCT που περιέχει, φτιάχνεται από ίνες ακακίας το οποίο το κάνει να δρα και σαν προβιοτικό.






Τελευταίο μα όχι αμελητέο είναι το μείγμα για Brownies με φιστικοβούτυρο χωρίς γλουτένη και φυσικά χωρίς πρόσθετη ζάχαρη! Δες συνταγή εδώ . Συνδυάζει υπέροχη γεύση για τις στιγμές λιγούρας μαζί με κολλαγόνο που το κάνει τόσο ωφέλιμο για τον οργανισμό.


Tip: Επωφελήσου με 15% έκπτωση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου σε όλα τα προϊόντα Locako αγοράζοντας τα μέσω του application των Αιθέριο Bio Stores.

Αν δεν το έχεις κατεβάσει βρές το εύκολα πατώντας στο πιο κάτω λογότυπο.









48 views0 comments
bottom of page