top of page

Νεο! Vitamar Junior για Ωμέγα-3

Updated: Jan 28, 2022

Ωμέγα-3 (EPA και DHA) Μασώμενη κάψουλα με γεύση πορτοκαλί για τα παιδιά μας!

Δεν περιέχει τεχνητούς χρωματιστικούς παράγοντες ή αρώματα.

Τα ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (docosahexaenoic acid) έχουν πολλά ευεργετικά αποτελέσματα στον εγκέφαλο, την καρδιά, την άρθρωση και την υγεία των ματιών. Τα ωμέγα-3 είναι σημαντικά για τους εφήβους για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της μάθησης και για την ενίσχυση της συγκέντρωσης και της προσοχής Τα εγκεφαλικά κύτταρα χρειάζονται Ωμέγα-3 καθώς διατηρούν καλή διάθεση και είναι σημαντικά για καλή μνήμη. Διατηρούν επίσης την υγιή δομή του δέρματος και την ισορροπία υγρασίας στο δέρμα και τα μάτια.

Το Vitamar Junior είναι ένα μασώμενο καψάκιο ιχθυελαίου με γεύση πορτοκαλιού, κατάλληλο για όλους ώστε να εξασφαλίζεται επαρκής παροχή σημαντικών ωμέγα-3 λιπαρών οξέων EPA και DHA. Οι αρωματισμένες κάψουλες δεν έχουν γεύση ψαριού ούτε αφήνουν μια δυσάρεστη επίγευση. Οι κάψουλες είναι απαλλαγμένες από τεχνητούς χρωματιστικούς παράγοντες και τεχνητά αρώματα. Η πρώτη συνιστώμενη ηλικία είναι 2 χρόνια όταν ένα παιδί είναι σε θέση να μασάει φαγητό.

Το συμπύκνωμα ιχθυελαίου παράγεται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Έχει ελεγχθεί ότι είναι απαλλαγμένο από δυνητικά επιβλαβή επίπεδα ρύπων (δηλ. Υδράργυρος, βαρέα μέταλλα, PBC, διοξίνες και άλλους μολυσματικούς παράγοντες).

25 views0 comments
bottom of page