top of page

Πρόληψη λοιμώξεων του αναπνευστικού με Quercetin defens

Updated: Jan 28, 2022


Το Quercetin Defens παρέχει ότι χρειαζόμαστε για την καλή ανοσοποιητική λειτουργία του οργανισμού και βοηθά στην πρόληψη λοιμώξεων του αναπνευστικού.


Η κερσετίνη είναι ένα φλαβονοειδές που βρίσκεται σε μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών, όπως κρεμμύδια, μήλα, μπρόκολο, σπαράγγια, πράσινες πιπεριές, ντομάτες, κόκκινο μαρούλι, φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, κράνμπερι, μαύρες σταφίδες και πράσινο τσάι.


Οι γενικοί μηχανισμοί δράσης αυτής της θρεπτικής ουσίας περιλαμβάνουν:

  1. Αντιοξειδωτική δράση: Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην πρόληψη της οξειδωτικής βλάβης από επιβλαβή δραστικά είδη οξυγόνου (ROS). Η κερσετίνη δεσμεύει τις ελεύθερες ριζες και η δραστικότητα της μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με ταυτόχρονη λήψη και της βιταμίνη C.

  2. Αντιφλεγμονώδης δράση: Με οφέλη στο καρδιαγγειακό σύστημα

  3. Αναστολή της συσσώρευσης αιμοπεταλίων

  4. Αντιαλλεργικές δραστηριότητες (αναστέλλει την απελευθέρωση ισταμίνης και άλλων αλλεργικών ουσιών)

  5. Ανοσοτροποποίηση

  6. Αντικαρκινική δράση

  7. Αντιϊκή δράση: Έχει βρεθεί ότι μειώνει την αναπαραγωγή πολλών ιών, συμπεριλαμβανομένου του HIV, της ηπατίτιδας C, του εντεροϊού 71, του ιού της επιδημικής διάρροιας των χοίρων και του SARS-CoV-2, στοχεύοντας τις πρωτεάσες σε αυτούς τους ιούς

  8. Ιονοφόρο ψευδάργυρο: Η κουερσετίνη βοηθά τον ψευδάργυρο να εισέλθει στα κύτταρα. Ο ψευδάργυρος, έχει ισχυρή αντιική δράση

Θα το βρείτε σε όλα τα αιθέριο Bio Stores!


30 views0 comments
bottom of page