top of page

Καλλυντικά για το μωρό σας!



Η σωστή επιλογή των κατάλληλων βρεφικών καλλυντικών είναι πολύ σημαντική.

Tι πρέπει να προσέξετε: Ως γνωστό η βρεφική επιδερμίδα έχει ιδιαίτερες ανάγκες και «απαιτήσεις». Κι αυτό γιατί το βρεφικό δέρμα απορροφά και χάνει υγρασία με γρηγορότερο ρυθμό απ' ό,τι το δικό σας δέρμα, αυτό που δημιουργεί την ανάγκη για προστασία απέναντι στην ξηρότητα καθημερινά. Η καλή υγεία της βρεφικής επιδερμίδας διατηρεί ένα προστατευτικό στρώμα, το οποίο βοηθά την άμυνα της επιδερμίδας από εξωτερικούς παράγοντες. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύουμε την υγεία της επιδερμίδας των παιδιών μας επιλέγοντας προϊόντα καθημερινής φροντίδας βάσει των αγνών φυσικών συστατικών που περιέχουν, αποφεύγοντας να αγοράζουμε προϊόντα με συνθετικά, χημικά συστατικά ή με βάση τη συσκευασίας ή την τιμή.

Επιλέξτε προϊόντα που συνδυάζουν φυσικά συστατικά καθώς εξασφαλίζουν αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματικότερη δράση όσον αφορά την απαλότητα, την ενυδάτωση και την ανακούφιση της ξηρής επιδερμίδας του μωρού, ακόμα και στα πολύ ξηρά σημεία, από την πρώτη κιόλας χρήση.

Καθαρίζουν αποτελεσματικά το δέρμα αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, προστατευμένη, με υπέροχη υφή και με αναλλοίωτη αίσθηση φρεσκάδας.

Ποια είναι τα απαραίτητα προϊόντα;

  • Απαλό υγρό καθαρισμού - Σαμπουάν - Αφρόλουτρο, 2 σε 1 για το σώμα και τα μαλλιά του, με φυσικές ουσίες, το οποίο σέβεται το υδρολιπιδικό φιλμ της ευαίσθητης επιδερμίδας των μωρών και των παιδιών και δεν ερεθίζει τα μάτια.

  • Ενυδατικό γαλάκτωμα με λεπτόρρευστη υφή, το οποίο εφαρμόζεται στο σώμα του μωρού κάνοντάς του απαλό μασάζ.

  • Προστατευτική και καταπραϋντική κρέμα για την καθημερινή αλλαγή της πάνας, για την πρόληψη κοκκινίλων και ερεθισμών, που δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα ανάμεσα στο δέρμα του μωρού και στην πάνα, η οποία απομονώνει την υγρασία.

Στα "αιθέριο" Bio Stores θα βρείτε μεγάλη σειρά φυσικών καλλυντικών περιποίησης για τα μωρά σας!

16 views0 comments
bottom of page