top of page

Why shopping at Etherio Bio Stores, won't break the bank!



6 λόγοι για να κάνεις τις επόμενες αγορές σου στα "αιθέριο" Bio Stores.

1. Ψωνίζεις μόνο ότι χρειάζεσαι!

Όπως είναι γνωστό τα βιολογικά προϊόντα είναι ευαίσθητα γιατί ΔΕΝ περιέχουν καθόλου συντηρητικά. Άρα φροντίζεις να προμηθεύεσαι μόνο τα απαραίτητα χωρίς να κάνεις σπατάλες και έτσι έχεις πάντα φρέσκα προϊόντα στο ντουλάπι σου.

2. Δεν ψωνίζεις λάθος προϊόντα.

Στα "αιθέριο" Bio Stores οι λειτουργοί εξυπηρέτησης θα σας κατευθύνουν σωστά για να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Έμπειροι Διαιτολόγοι θα σας ακούσουν και θα σας υποδείξουν τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής και τρόφιμα.

3. Συμπυκνωμένα προϊόντα.

Τα πιο πολλά οικολογικά καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής διαρκούν 3 φόρες περισσότερο από ότι τα κοινά γιατί είναι συμπυκνωμένα! Στα αιθέριο Bio Stores θα βρείτε υγρό και σκόνη πλυντηρίου, υγρό και ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, καθαριστικά γενικής χρήσεις, σαπούνι χεριών, αφρόλουτρα και πολλά άλλα.

4. Επενδύεις στην υγεία σου μακροπρόθεσμα.

Το να τρέφεσαι με βιολογικά προϊόντα, να χρησιμοποιείς φυσικά καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής και να καθαρίζεις με οικολογικά καθαριστικά μειώνεις τις πιθανότητες πρόκλησης χρόνιων ασθενειών, αλλεργίες, δερματικές παθήσεις κτλ.

5. Σωστή διατροφή = Πρόληψη!

Είναι γνωστό ότι ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της ιατρικής επιστήμης είπε: «Kαλύτερα να προλαβαίνεις την ισορροπία της υγείας σου, πάρα να θεραπεύεις την αρρώστια σου».

Η σωστή διατροφή μας εξασφαλίζει ισορροπημένη σωματική και ψυχική ευεξία. Ο απλούστερος τρόπος υγιεινής παρέμβασης για τον άνθρωπο είναι η επιστροφή του στη φύση! Δεν αγνοούμε τις απολαύσεις του φαγητού αλλά ξέρουμε να διαλέγουμε τις τροφές που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την καλή μας υγεία.

6. Φυσικά Καλλυντικά και φθηνά γίνετε? Γίνετε!

Θα εκπλαγείς με τις τιμές των φυσικών, βιολογικών καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ. Αρκεί να δεις ενδεικτικά: κραγιόν από 7.95€, make up από 11.95€, κρέμες προσώπου από 12.30€, κρέμες σώματος από 8.90€

Βρές το κοντινότερο σε σένα αιθέριο Bio Stores!

59 views0 comments
bottom of page