top of page

Το Green Foods fresh & bio και πάλι πρωτοπορεί!


Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Δημιουργίας Αποβλήτων 2018 "ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ", το Τμήμα Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις (καφετέριες, καφεστιατόρια, κλπ) που προσφέρουν ροφήματα σε πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης, όπως εφαρμόσουν νέες τακτικές για μείωση της κατανάλωσης των πλαστικών μιας χρήσης, κάνοντας την αρχή από την εβδομάδα 17/11/2018 έως 25/11/2018.


To Green Foods, fresh & bio στηρίζει αυτή την προσπάθεια και παροτρύνει το κοινό να συμμετέχει. Για το σκοπό αυτό θα χαρίζει 20σεντ στους πελάτες που θα φέρουν το δικό τους φλιτζάνι ή ποτήρι για το ρόφημά τους και 30σεντ σε όσους φέρουν το δικό τους δοχείο για μεταφορά του φαγητού τους!

To Green Foods, fresh & bio διακρίνεται για τις περιβαλλοντικές του συνήθειες και ευαισθησίες για αυτό και από την πρωτη ημέρα λειτουργίας του ποτέ δεν χρησιμοποιούσε πλαστικές συσκευασίες. Σαν θερμός υποστηρικτής τακτικών που προστατεύουν το περιβάλλον και κάτοχος του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης 14001, έχει αποφασίσει να εφαρμόσει σε μόνιμη βάση την επιστροφή χρημάτων για την χρησιμοποίηση συσκευασιών πολλαπλής χρήσης, ξεκινώντας από αυτή την βδομάδα!

Σας περιμένουμε με τα φλιτζάνια και τα δοχεία σας!

Διαβάστε περισσότερα στην σχετική ανακοίνωση του Τμήμα Περιβάλλοντος ..

30 views0 comments
bottom of page