top of page

7 λόγοι για να βάλεις την Μελάσσα στη διατροφή σου!



Η Μελάσσα συγκαταλέγεται μέσα στις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη!

H μελάσσα που παρασκευάζεται από ζαχαροκάλαμο και με την παλιά παραδοσιακή συνταγή προσδίδει μια εξαιρετική γεύση, διατηρώντας παράλληλα όλα τα θρεπτικά της στοιχεία. Επιλέγετε πάντα ποιοτικά, αγνά, βιολογικά προϊόντα. Δεν περιέχει καμία λιπαρή ουσία και είναι ιδανική για μαγειρική, ζαχαροπλαστική χρήση, σαλάτες, σάλτσες. Συνδυάζεται επίσης τέλεια με παγωτό, γιαούρτι, καφέ κ.α. Η Μελάσσα Green Foods, είναι εμπλουτισμένη με πολλά ανόργανα και οργανικά στοιχεία που είναι σημαντικά για αθλητές, σπουδαστές, σκληρά εργαζόμενους, ασθενείς...

Τα θρεπτικά της στοιχεία είναι φυτικής προέλευσης γι'αυτό και είναι πλήρως αφομοιώσιμα. Περιέχει ολικές πολυφαινόλες και ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Δεν παχαίνει γιατί περιέχει φυσικά σάκχαρα με 0% λιπαρά που στις συνιστώμενες ποσότητες (2 κουταλάκια ημερησίως) αφομοιώνονται πλήρως από τον οργανισμό.

7 λόγοι για να βάλεις την Μελάσσα στη διατροφή σου:

  1. Βοηθά στην δυσκοιλιότητα

  2. Ενυδατώνει, αναζωογονεί το δέρμα

  3. Ενισχύει την μνήμη και μπορεί να συμπεριληφθεί στο διαιτολόγιο ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη με την συμβουλή διατροφολόγου – ιατρού.

  4. Επουλώνει σε ελάχιστο χρόνο τις ουλές του προσώπου, που δημιουργούνται από την ακμή, σε αγόρια και κορίτσια.

  5. Είναι ευεργετική για τα άτομα με χαμηλό σίδηρο και ασβέστιο.

  6. Εξαφανίζει την ωχρότητα του προσώπου και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια (που οφείλεται στην έλλειψη σιδήρου και καλίου) μόνο με δύο κουταλάκια ημερησίως σε 2 με 3 εβδομάδες.

  7. Βοηθά στην σωστή ανάπτυξη των ιστών και των οστών των παιδιών.

Γενικά βοηθά τον υγιή να έχει πνευματική και σωματική ευεξία, τον εργαζόμενο σε βαρέα επαγγέλματα, τον σπουδαστή για πνευματικές επιδόσεις, τον αθλητή για μεγάλες επιδόσεις, τον ασθενή στο στάδιο της ανάρρωσης, τη γυναίκα, ιδιαίτερα την περίοδο της εμμήνου ρύσης, της εγκυμοσύνης, του θηλασμού αλλά και μετά την εμμηνόπαυση για την ελάττωση της οστεοπόρωσης.

Στα Αιθέριο, Bio Stores θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας Μελάσσα,

τώρα και σε προσφορά στα #GreenDeals μας: www.etherio.org/offers

45 views0 comments
bottom of page