top of page

Celebrate at home! MakeUp Tips for this years Eve!

Updated: Apr 2, 2021

Παρόλο που φέτος η Πρωτοχρονιά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ας την κάνουμε ξεχωριστή! Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς. Μπορεί να μη βγούμε φέτος σε party, ρεβεγιόν... άλλα και στο σπίτι πρέπει να είμαστε περιποιημένες.

Ένα από τα αγαπημένα μου μακιγιάζ και πολύ διαχρονικό είναι το Classic, που θέλει τα μάτια έντονα και τα χείλη κόκκινα...γιορτινά.

Αφού έχουμε εφαρμόσει την βάση μας (foundation , bb cream) σειρά έχει το μάτι.

Απλώνουμε ένα ελαφρύ concealer για να στρώσει πιο καλά η σκιά που θα βάλουμε αλλά και για να καλύψουμε τυχόν μαύρους κύκλους. Το natural concealer LAVERA περιέχει Q10 το οποίο προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση στο μάτι και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Συνεχίζουμε με μια απαλή σκιά σε γήινες αποχρώσεις, ακολουθεί το waterproof eyeliner της LAVERA. Είναι φοβέρα σταθερό και το πινελακι του είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή.

Τέλος βάζουμε μαύρη μάσκαρα.

Πάμε τώρα να περιποιηθούμε τα χείλη. Για αρχή απλώνουμε ένα ειδικό sos lip balm της lavera που δρα αμέσως και βοήθα τα χείλη να μαλακώσουν και να γίνουν πιο απαλά και ζουμερά. Στην συνέχεια κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών με ένα κόκκινο μολυβί το οποίο θα βοηθήσει το κόκκινο κραγιόν να διατηρηθεί περισσότερο.

Τέλος βάζουμε ένα ρουζ σε ήρεμους και φυσικούς τόνους .


Ένα τελευταίο tip από μένα...Όταν τελειώσετε με το μακιγιαζ σας περάστε ένα mist toner σε όλο το πρόσωπο. Αυτό θα βοηθήσει στο να στρώσει πιο καλά το μακιγιαζ αλλά και να διατηρηθεί περισσότερο. Θα σας συστήσω το SUKIN ORIGINAL HYDATING MIST TONER!

Το συγκεκριμένο μπορείτε να το ξαναβάλετε και μετά το ντεμακιγιαζ για να ηρεμήσει το δέρμα σας!


Αννα Χατζικίδη

Beauty Consultant, Etherio Bio Stores

43 views0 comments
bottom of page